Panggelar Budi I

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Panggelar Budi I  
PanulisMuhammad Rais
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Rupapedaran
Nu medalkeunGravenhage
Kaping dimedalkeun1930

Panggelar Budi I nyaéta pedaran anu ditulis dina basa Sunda ku Muhammad Rais. Ieu buku pedaran téh dipedalkeun munggaran taun 1930 ku penerbit Gravenhage.


Nulis.jpg