Panggelar Budi I

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Panggelar Budi I  
Panulis Muhammad Rais
Nagara Indonesia
Basa Basa Sunda
Rupa pedaran
Nu medalkeun Gravenhage
Kaping dimedalkeun 1930

Panggelar Budi I nyaéta pedaran anu ditulis dina basa Sunda ku Muhammad Rais. Ieu buku pedaran téh dipedalkeun munggaran taun 1930 ku penerbit Gravenhage.


Nulis.jpg