Lompat ke isi

Panglima Polim

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Gambar:Panglima Polém II.jpg
Panglima Polem Muhammad Daud

Panglima Polem atawa Teuku Panglima Polem Sri Muda Perkasa Muhammad Daud nyaéta komandan di kapala Aceh. Dugi ka ayeuna teu acan kapendakan inpormasi anu jelas ngeunaan tanggal sareng taun kalahiran Panglima Polem, anu jelas anjeunna asalna tina turunan Acéh Demokrasi. Bapana namina Komandan Polem VIII Raja Kuala putra Komandan Teuku Panglima Teuku Sri Imam Muda Mahmud Arifin anu ogé kaceluk Cut Banta (Panglima Polem VII (1845 - 1879). Mahmud Arifin nyaéta Panglima Sagoe XXII Mukim Aceh Besar.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan