Pangururan, Samosir

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Pangururan

Peta lokasi Kacamatan Pangururan
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Samosir
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Pangururan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Samosir, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Samosir Citakan:Pangururan, Samosir


Nuvola filesystems folder home.png