Paringgonan, Ulu Barumun, Padang Lawas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Paringgonan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas
KacamatanUlu Barumun

Paringgonan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Ulu Barumun, Kabupatén Padang Lawas, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Ulu Barumun, Padang Lawas


Gnome-home.svg