Parsalakan, Angkola Barat, Tapanuli Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Parsalakan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kidul
KacamatanAngkola Barat

Parsalakan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Angkola Barat, Kabupatén Tapanuli Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Angkola Barat, Tapanuli Kidul


Gnome-home.svg