Pasar Jambi, Jambi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Pasar Jambi

Peta lokasi Kacamatan Pasar Jambi
Propinsi Jambi
Kota Jambi
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Pasar Jambi nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jambi, Propinsi Jambi , Indonésia.


Citakan:Kota Jambi Citakan:Pasar Jambi, Jambi


Nuvola filesystems folder home.png