Pasar Merah Timur, Medan Area, Medan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Pasar Merah Timur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaMedan
KacamatanMedan Area

Pasar Merah Timur nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Medan Area, Kota Medan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Medan Area, Medan