Pasar Muaro Bungo, Bungo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Pasar Muaro Bungo
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténBungo
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri15.08.03
Désa/kalurahan-

Pasar Muaro Bungo nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Bungo, Propinsi Jambi , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Bungo Citakan:Pasar Muaro Bungo, Bungo