Pasaribu Tobing, Tapanuli Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pasaribu Tobing
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Tengah
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.01.16
Désa/kalurahan-

Pasaribu Tobing nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tapanuli Tengah, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Tapanuli Tengah Citakan:Pasaribu Tobing, Tapanuli Tengah