Pasie Raya, Acéh Jaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Pasie Raya, Aceh Jaya)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pasie Raya
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAcéh Jaya
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.14.09
Désa/kalurahan-

Pasie Raya nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Acéh Jaya, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Pasie Raya, Acéh Jaya