Pasifik Satelit Nusantara

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Pasifik Satelit Nusantara
TipeSwasta
NgadegJakarta, Indonesia
Kantor puseurJakarta, Indonesia
Inohong konciAdi Rahman Adiwoso (Presiden Direktur)
IndustriTelepon satelit
Indung pausahaanTelkom Indonesia
Hughes Spaces and Communication Intl.
Telesat Canada
Ramatlokawww.psn.co.id

Pasifik Satelit Nusantara mangrupa hiji-hijina pausahaan di Indonésia nu muka layanan telepon satelit lewat merkna "Byru".

PT. Pasifik Satelit Nusantara atawa disingget PSN mangrupa pausahaan télékomunikasi satelit swasta munggaran nu aya di Indonésia sareng panyadia layanan satelit pangageungna sa-Asia nu nyadiakeun layanan télékomunikasi nu ngabasis dina satelit, kanggo seluler maupun kanggo telepon tetep.

Produk[édit | édit sumber]

  • Layanan satelit bergerak.

Layanan komunikasi bergerak nu ngabasis dina satelit nyadiakeun akses teu kawates kanggo komunikasi di Indonésia sareng wilayah Asia Pasifik, nganggo terminal nu ukuranna leutik sapertos telepon seluler.

  • Layanan satelit telepon tetep.

Layanan komunikasi telepon tetep nu ngabasis dina satelit dilayani liwat instalasi terminal fixed terrestrial panganggo sareng nyadiakeun cakupan luas kamampuan tina telepon biasa dugi ke transmisi multimedia nu berkembang.

Loka luar[édit | édit sumber]