Pasinggangan, Banyumas, Banyumas

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Désa  Pasinggangan
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Banyumas
Kacamatan Banyumas

Pasinggangan nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Banyumas, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg