Pasirmulya, Banjaran, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pasirmulya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténBandung
KacamatanBanjaran

Pasirmulya nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Banjaran, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.




Gnome-home.svg