Lompat ke isi

Pasirmulya, Banjaran, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Pasirmulya
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Pasirmulya
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténBandung
KacamatanBanjaran

Pasirmulya nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Banjaran, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.