Patialo, Kotanopan, Mandailing Natal

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Patialo
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Mandailing Natal
Kacamatan Kotanopan

Patialo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Kotanopan, Kabupatén Mandailing Natal, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Kotanopan, Mandailing Natal


Gnome-home.svg