Patialo, Kotanopan, Mandailing Natal

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Patialo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMandailing Natal
KacamatanKotanopan

Patialo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Kotanopan, Kabupatén Mandailing Natal, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Kotanopan, Mandailing Natal


Gnome-home.svg