Pecalungan, Batang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Pecalungan

Peta lokasi Kacamatan Pecalungan
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Batang
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Pecalungan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.


Nuvola filesystems folder home.png