Pegangsaan Dua, Kelapa Gading, Jakarta Utara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Pegangsaan Dua
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Utara
KacamatanKelapa Gading

Pegangsaan Dua nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Kelapa Gading, Kota Jakarta Utara, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg