Pejatén Timur, Pasar Minggu, Jakarta Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Pejatén Timur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Kidul
KacamatanPasar Minggu

Pejatén Timur nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Pasar Minggu, Kota Jakarta Kidul, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg