Pekayon, Pasar Rebo, Jakarta Timur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Pekayon
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Timur
Kacamatan Pasar Rebo

Pekayon nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Pasar Rebo, Kota Jakarta Timur, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg