Pekayon, Pasar Rebo, Jakarta Timur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Pekayon
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Timur
KacamatanPasar Rebo

Pekayon nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Pasar Rebo, Kota Jakarta Timur, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg