Pekon Ampai, Marga Punduh, Pesawaran

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pekon Ampai
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPesawaran
KacamatanMarga Punduh

Pekon Ampai nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Marga Punduh, Kabupatén Pesawaran, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Marga Punduh, Pesawaran


Gnome-home.svg