Pelawan, Sarolangun

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Pelawan

Peta lokasi Kacamatan Pelawan
Propinsi Jambi
Kabupatén Sarolangun
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Pelawan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Sarolangun, Propinsi Jambi , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Sarolangun Citakan:Pelawan, Sarolangun


Nuvola filesystems folder home.png