Pelawan, Sarolangun

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pelawan
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténSarolangun
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri15.03.05
Désa/kalurahan-

Pelawan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Sarolangun, Propinsi Jambi , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Sarolangun Citakan:Pelawan, Sarolangun