Pelem, Blora, Blora

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pelem
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBlora
KacamatanBlora

Pelem nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Blora, Kabupatén Blora, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg