Pelet (majalah)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Pelet, nyaéta salah sahiji majalah basa Sunda, anu husus ngamuat carita pondok, terbit di Bandung taun 1966.[rujukan?]

Profil Majalah[édit | édit sumber]

Nulis.jpg



Rujukan[édit | édit sumber]