Pelita, Enggal, Bandar Lampung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Pelita
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaBandar Lampung
KacamatanEnggal

Pelita nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Enggal, Kota Bandar Lampung, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Enggal, Bandar Lampung


Gnome-home.svg