Pemancar, Pesisir Kalér, Pesisir Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pemancar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPesisir Kulon
KacamatanPesisir Kalér

Pemancar nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pesisir Kalér, Kabupatén Pesisir Kulon, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Pesisir Kalér, Pesisir Kulon


Gnome-home.svg