Pematang Cermai, Tanjung Beringin, Serdang Bedagai

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pematang Cermai
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSerdang Bedagai
KacamatanTanjung Beringin

Pematang Cermai nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Tanjung Beringin, Kabupatén Serdang Bedagai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Tanjung Beringin, Serdang Bedagai


Gnome-home.svg