Peradu Temberas, Muara Siau, Merangin

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Peradu Temberas
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténMerangin
KacamatanMuara Siau

Peradu Temberas nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Muara Siau, Kabupatén Merangin, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Muara Siau, Merangin