Perbahingan, Kotarih, Serdang Bedagai

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Perbahingan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSerdang Bedagai
KacamatanKotarih

Perbahingan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Kotarih, Kabupatén Serdang Bedagai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Kotarih, Serdang Bedagai