Percentile rank

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Rangking persentil tina skor nyaéta perséntase skor panghandapna tina sebaran frekuensina. Conto, skor uji leuwih ti 90% tina skor nu dicokot tina uju maka bakal disebutkeun dina persentil ka-90.

Rangking persentil ilaharna dipaké keur ngajelaskeun interpretasi skor dina uji standar. Lamun sebaran ieu kasebar normal, rangking persentil bisa dicokot tina skor standar.


Nulis.jpg