Lompat ke isi

Percy Liza

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Percy Liza
Informasi pribados
Nami lengkep Carlos Percy Liza Espinoza
Lahir 10 Méi 2000 (2000-05-10) (yuswa 24)
Tempat lahir Chimbote, Peru
Luhur 1.85 m
Posisi Forward
Informasi klub
Klub ayeuna Sporting Cristal
Nomor 30
Karir junior
2012 José Gálvez FBC
2013 AD José Gálvez
2014 Deportivo José Olaya
2014 Centro de Formación Chimbote
2015 Academia SiderPerú
2016-2017 Universidad San Pedro
2018-2019 Sporting Cristal
Karir sénior*
Taun Tim Midang (Gol)
2019– Sporting Cristal 42 (10)
  • Midang jeung gol di klub sénior ngan diétang ti liga doméstik jeung akurat per 03:15, 28 November 2021 (UTC).

Percy Liza nyaéta hiji pamaén bal asal Péru nu ayeuna maén keur Sporting Cristal, manéhna maén salaku penyerang.[1][2]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. (Basa Spanyol) Percy Liza: el 9 del futuro (diakses 7 Pébruari 2021)
  2. (Basa Spanyol) Percy Liza, el joven chimbotano que se hace un camino en Sporting Cristal (diakses 7 Pébruari 2021)