Perdana Mentri Bahrain

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Perdana Mentri Karajaan Bahrain
Emblem of Bahrain.svg
Nu keur mangku
Khalifa bin Salman Al-Khalifah

saprak 16 Désémber 1971
Nu nunjuk Raja
Nyekelan pangistrénan Khalifa bin Salman Al-Khalifah
Diadegkeun 16 Désémber 1971
Bahrain
Emblem of Bahrain.svg

Artikel ieu mangrupa bagian ti séri:
Pulitik jeung Pamaréntahan
Bahrain



Nagara séjénna · Atlas
 Portal Pulitik

Di Bahrain, Perdana Mentri nyaéta pupuhu pamaréntahan nagara. Dumasar kana Undang-Undang Dasar Bahrain, Perdana Mentri ditunjuk langsung ku Raja, sarta sanés anggota DPR.

Perdana Mentri Bahrain (1971-kiwari)[édit | édit sumber]

# Nami
Gambar Awal jabatan Ahir jabatan
1 Syéikh Khalifa bin Salman Al-Khalifah
(1935 – )
Khalifa ibn Salman Al Khalifa.jpg 16 Désémber 1971 keur ngajabat

Tingali ogé[édit | édit sumber]