Lambang Bahrain

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lambang Bahrain
Emblem of Bahrain.svg
Rincian
ArmigerRaja Bahrain
Diadopsi1932

Lambang Bahrain nyaéta lambang nagara Bahrain nu aslina rancangan taun 1932 ku Charles Belgrave, gubernur jeung panaséhat Britania pikeun Syéikh Bahrain. Rancanganna ayeuna geus miboga sababaraha modifikasi.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Citakan:Coats of arms of Asia

Citakan:Bahrain-stub

Stub W.svg