Perdana Mentri Bangladés

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Perdana Mentri Bangladés
Nu keur mangku
Syéikh Hasina

saprak 6 Januari 2009
Gaya pamaréntahan Paduka
Nu nunjuk Présidén Bangladés
Nyekelan pangistrénan Tajuddin Ahmed
Diadegkeun 26 Maret 1971
Ramatloka http://www.pmo.gov.bd/
Artikel ieu bagian ti:
Pulitik jeung Pamaréntahan
Bangladés

Perdana Mentri Républik Rahayat Bangladés nyaéta Pupuhu Pamaréntahan Bangladés. Perdana Mentri sarta Kabinét miboga tanggung jawab pinuh kana Jatiya Sangsad (Parlemén). Perdana Mentri nu ayeuna, Syéikh Hasina Wajed, dipilih dina 29 Désémber 2008.

Daptar Perdana Mentri[édit | sunting sumber]

Tingali ogé[édit | sunting sumber]