Lompat ke isi

Persik Kediri

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Persik Kediri
Ngaran lengkepPersatuan Sépak Bola Indonésia
Kediri
LalandihanMacan Putih (Maung Bodas)
Ngadeg9 Méi 1950; 74 kaliwat (1950-05-09)
LapanganStadion Brawijaya,
Kota Kediri, Jawa Wétan, Indonésia
Lapangan Kapasitas15.000
Nu bogaPT. Astar Asia Global
PrésidénIndonésia Gading Marten
MénéjerIndonésia Moch. Syahid Nur Ichsan
PalatihBrasil Marcelo Rospide
LigaLiga 1
2022/2311
Loka raramatClub home page
Kelir tim Kelir tim Kelir tim
Kelir tim
Kelir tim
Kelir kandang
Kelir tim Kelir tim Kelir tim
Kelir tim
Kelir tim
Kelir tandang
Kelir tim Kelir tim Kelir tim
Kelir tim
Kelir tim
Kelir katilu
Usum kiwari

Pérsik téh mangrupa kasabelasan maén bal nu aya di Kota Kediri, Jawa Wétan. Persik nyaéta singgetan tina Persatuan Sépakbola Indonésia Kediri.