Pesalakan, Bandar, Batang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Pesalakan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBatang
KacamatanBandar

Pesalakan nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Bandar, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg