Peu'eung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Peueung)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Peu'eung
Dichrostachys cinerea
Dichrostachys cinerea-IMG 9469.jpg
Klasifikasi ilmiah
Karajaan:
(unranked):
(unranked):
(unranked):
Ordo:
Kulawarga:
Génus:
Spésiés:
D. cinerea
Ngaran binomial
Dichrostachys cinerea
Wight et Arn.
Sinonim

Cailliea dichrostachys Guill. et Perrot.
Dichrostachys glomerata Chiov.
Dichrostachys nutans (Pers.) Benth.
Dichrostachys nyassana Taub
Mimosa cinerea L.

Peu'eung, Dichrostachys cineréa, kakacangan ti genus Dichrostachys di kulawarga Fabaceae.[1]. Sumebar di India, Myanmar, Jawa, Kapuloan Sunda Leutik.[2]

Ngaran lokal: epung, pereng, hang suéa, nom suéa, krathin wiman.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. World Agroforestry Centre Archived 30 Séptémber 2011 di Wayback Machine, Dibuka 22 Juni 2008
  2. Priyadi et al. (2010). Five hundred plant species in Gunung Halimun Salak National Park, West Java: a checklist including Sundanese names, distribution and use. CIFOR, Bogor, Indonésia. ISBN 978-602-8693-22-6 [1]