Peureulak, Aceh Timur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Peureulak

Peta lokasi Kacamatan Peureulak
Propinsi Acéh
Kabupatén Aceh Timur
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Peureulak nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Aceh Timur Citakan:Peureulak, Aceh Timur


Nuvola filesystems folder home.png