Pinangsia, Taman Sari, Jakarta Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Pinangsia
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Kulon
KacamatanTaman Sari

Pinangsia nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Taman Sari, Kota Jakarta Kulon, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.