Pinangsia, Taman Sari, Jakarta Barat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Pinangsia
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Barat
KacamatanTaman Sari

Pinangsia nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Taman Sari, Kota Jakarta Barat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg