Pisangan Timur, Pulo Gadung, Jakarta Timur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Pisangan Timur
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Timur
Kacamatan Pulo Gadung

Pisangan Timur nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Pulo Gadung, Kota Jakarta Timur, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg