Pitopatologi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Pitopatologi atawa patologi tutuwuhan nyaéta sain pikeun diagnosa jeung ngatur panyakit tutuwuhan. Nyakup sakabéh panyabab inféksi nu nyerang tutuwuhan jeung that attack plants and panyakit abiotik, tapi teu kaasup hérbivora ku insékta, mamalia, jeung sajabana. Ampir sapuluh persén produksi pangan di dunya rugi ku sabab panyakit ieu.

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nulis.jpg