Plana, Somagedé, Banyumas

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Plana
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Banyumas
Kacamatan Somagedé

Plana nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Somagedé, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg