Poé Kamerdikaan Bangladés

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search


Bandérra kahiji Bangladés nu aya peta nagarana. Ayeuna teu dipaké deui.

Poé Kamerdikaan Bangladés (Basa Benggala: স্বাধীনতা দিবস Shadhinata Dibôsh), dilandi ogé 26 Maret nu mangrupa poé peré nasional, pikeun miélingkeun kamerdikaan Bangladés ti Pakistan on late hours of 25 March 1971. Poé ieu ogé mangrupa pangélingan maotna raloba warga dina Perang Kamerdikaan Bangladés nu lumangsung sanggeusna.

Tingali ogé[édit | édit sumber]