Ponco Warno, Salapian, Langkat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Ponco Warno
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLangkat
KacamatanSalapian

Ponco Warno nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Salapian, Kabupatén Langkat, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Salapian, Langkat


Gnome-home.svg