Pondok Kopi, Durén Sawit, Jakarta Timur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Pondok Kopi
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Timur
Kacamatan Durén Sawit

Pondok Kopi nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Durén Sawit, Kota Jakarta Timur, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg