Poto Tano, Sumbawa Barat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ambox warning pn.svg Artikel ieu perlu dirapihkeun sangkan luyu jeung baku artikel Wikipédia.
Ngarapihkeun artikel bisa mangrupa ngabagi artikel kana paragraf atawa ngawikifikasi artikel.
Sanggeus dirapihkeun, Anjeun bisa ngahapus ieu talatah.

Poto Tano nyaéta hiji kacamatan di jawa Barat Sumbawa garut, West Nusa Tenggara, Indonesia. Perenahna di pulo Sumbawa.