Pringsewu Kulon, Pringsewu, Pringsewu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Pringsewu Kulon
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPringsewu
KacamatanPringsewu

Pringsewu Kulon nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Pringsewu, Kabupatén Pringsewu, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Pringsewu, Pringsewu


Gnome-home.svg