Psikopat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh


Psikopat mangrupa hiji kalainan jiwa nu ngarujuk kana kalakuan anu nyimpang antukna hésé dina pagaulan.[1]

Ciri-ciri[édit | édit sumber]

  1. Psikopat sok boga sipat haneut dina mimiti panggih.[2]
  2. ngarasa panpentingna jeung istimewa.[2]
  3. Boga kahayang gede.[2]
  4. Gunta-genti pasangan.[2]
  5. teu boga tanggung jawab.[2]
  6. goreng dina simpati jeung empati.[2]
  7. Osok boga hobi nyalahkeun batur.[2]
  8. Kurang respon sacara pisik[2]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. (id)Psikopat diakses 4 Agustus 2015
  2. a b c d e f g h (id)Tanda-tanda Psikopat diakses 4 Agustus 2015