Puan Cepak, Muara Kaman, Kutai Kartanegara

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Désa  Puan Cepak
Kalurahan/Désa
Kantor kepala désa Puan Cepak
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Kalimantan Wétan
Kabupatén Kutai Kartanegara
Kacamatan Muara Kaman
Lega ... km2
Pangeusi ... jiwa
Kapadetan ... jiwa/km2

Puan Cepak nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Muara Kaman, Kabupatén Kutai Kartanegara, Propinsi Kalimantan Wétan, Indonésia.

Citakan:Muara Kaman, Kutai Kartanegara

Gnome-home.svg