Pulau-pulau Batu, Nias Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pulau-pulau Batu
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.14.05
Désa/kalurahan-

Pulau-pulau Batu nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Nias Kidul Citakan:Pulau-pulau Batu, Nias Kidul