Pulau-pulau Batu Timur, Nias Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Pulau-pulau Batu Timur

Peta lokasi Kacamatan Pulau-pulau Batu Timur
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Nias Kidul
Camat -
Lega 372,05 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 1.727 (2018) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Pulau-pulau Batu Timur nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Nias Kidul Citakan:Pulau-pulau Batu Timur, Nias Kidul


Nuvola filesystems folder home.png