Pulau Kerakap, Bathin II Pelayang, Bungo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pulau Kerakap
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténBungo
KacamatanBathin II Pelayang

Pulau Kerakap nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bathin II Pelayang, Kabupatén Bungo, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Bathin II Pelayang, Bungo


Gnome-home.svg